Zánět žaludku?

Dobrý den paní doktorko. Kdysi jsem měl menší zánět žaludku, nyní mě opět bolelo břicho, tak mi paní doktorka napsala Lanzul a poslala mě na gastroskopii. Než jsem přišel na řadu, po asi 1,5 měsíci, jsem bral zmíněný Lanzul. V žaludku se nenašel žádný zánět ani nic jiného. Mám to chápat tak, že se už zánět vyléčil nebo byl problém jinde? Někdy mě ještě trochu břicho bolí. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Jestliže jste podstoupil gastroskopii a nález byl normální, tak žaludek je zcela jistě v pořádku. Bolest může být do míst žaludku přenesená od jinud, nebo opravdu k zánětu došlo, ale už je zaléčen.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x