Zánět žaludku,psychika

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem měla zácpu a tlak a bolest v oblasti žaludku a na levé straně ( zřejmě v oblasti tlustého střeva), na gastro.mi udělali vyšetření žaludku ( hadička s kamerou přes nos), dg.byla zánět žaludku-brala jsem antibiotika a asi cca ještě měsíc dvoje tabletek( jedny z nich Lomac-druhé bohůžel nevím). Chci se zeptat, nyní mám jít na kontrolu a mám pocit,že mám opět stejné problémy ( po dobrání antb.) problémy přešly. Kromě zácpy,cítím opět stejný tlak v žaludku, občas mě pobolívá i oblast žeber,ale pokaždé na jiném místě, může toto nějak souviset s psychikou? Celkově se mi tento problém objevil totiž bezprostředně po velice vypjaté hádce s býv.manželem. I v současné době mám poměrně psych.náročnější období a zpozorovala jsem,že jsou dny,kdy je to téměř v pořádku a pak se mi zase obtíže vrátí. Může se takto projevovat případně i stres? Hodně se mi stav zlepšil po konzumaci actimelu a activie.. Děkuji,Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, psychický vliv může hrát roli, jestliže kontrola potvrdí úspěšnost dosavadní léčby.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Vyrážka Popisem Vam cely moj problem. Zacalo to asi pred mesiacom. Boli sme na...
  • Steatosa jater Dobrý pane(í) doktorko(e), obracím se na Vás s dotazem ohledně...
  • Naražená žebra Před třemi týdny jsem si narazila žebra. Byla jsem u lékaře a na...
  • Pilulka proti početí Stala se mi taková věc. Jsem s přítelem ve Francii a při...
  • Naražená žebra Je to deset dní co jsem spadl asi tak z metru na novodurovou...
  • Kousnutí nutrií Dcera krmila nutrie v rybníku a jedna ji kousla do prstu. Ranka...
 
Naposledy čtené: