Zanět žil

dobry den mam bolesti v leve noze lytko a pod kolenem šla jsem na ultrzvuk tam mi naosalioboustraně jsou širší venosní kmeny stěna bez zesílení bez prosaknutí hladka dobře komprimovatelna bez akutních a chronickych trombu neni znamka flebotrombozy či obstrukce hlubokeho žilního systemu.Chronicka venosní insuficence.Paní doktrorka mi napsala glyvenol a kompresní punčochu.Jsem prodavačka takže 9hodin stojím nebo pochazím poradte mam zanět žil noha není otekla ani červena jen boly mam nějak cvičit?Glyvenol užívam od středy mam jít znovu na ultrazvuk nebo leky ješte nezabírajíporadte předem děkuji Mejzlikova Třebíč

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že pravděpodobne trpíte žilní nedostatečností, je třeba se k vymizení bolestí vyvarovat rizikových činností jako je dlouhé stání. Glyvenol by zabrat měl, bohužel ale pokud neodstraníte vyvolávající příčinu, bolest sama neustoupí. Doporučoval bych prostudovat stránky www.krecove-zily.cz , kde naleznete mnoho rad a tipů, jak se s křecovými žilami vyrovnat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: