Zánět zubu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Už 3 měsíce mi zubař léčí zánět v zubu.Občas to bolí tak že mě bolí čelist i ucho.Dneska se mi udělala za tím uchem bulka.Může to mít spojitost?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, zvětšená mízní uzlina (bulka za uchem) může mít souvislost s probíhajícím zánětem v okolí zubu. Po jeho odstranění by měla zmizet. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: