Záněty

Dobrý den, léčila jsem zánět INUFRA antibiotiky nebo tak nějak se jmenují, ty žluté. Ted beru každý večer Urovaxom. Po ATB bolest zmizela ale bolesti se vrací když třeba jen trochu prochladnu a tím myslím opravdu že jdu jen ven, je mi chvíli zima a bolest je na světě. Pomáhají propagované léky na internetu např. ProfiURO? Já nevím co budu dělat, hodně mě to obtěžuje a nevím jestli se to někdy vyléčí. Příjde mi, že ne. Nevíte nějaký způsob moderní jak by se to dalo vyléčit? Vím, že jsem tam měla bakterii e-coli, nevím jestli ještě stále. Taky to můžu mít ze sexu i když kondom používám vždy. Sex mám poměrně dost často. Byla jsem na cytoskopii a to bylo v pořádku. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli jste měla infekci před cystoskopií, tak by tam E. Coli již být neměla, protože se cystoskopie provádí v čisté moči bez infekce. Pokud vyšetření nic neodhalila, tak může jít o následek prodělaného zánětu, který se nyní projevuje bolestivým syndromem. Častý sex a prochladnutí také hrají svou roli. Musíte hodně pít, opravdu zabránit prochlazení a snižte častost pohlavního styku. Lékař může předepsat léky na uvolnění močového měchýře. Podpůrnými preparáty určitě nic nezkazíte

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x