Záněty moč. cest +atb+ha+špinění

Trpím na opakované záněty moč. cest,3 zánět behem 3 měsíců.Nyní se pro jistotu léči i partner. Ultrazvuk nic nanašel. Gynek. vyšetření i stěry v pořádku, v krvi žádné zanětlivé procesy nebo chlamydie ani u partnera. Ceká mě cystoskopie. A již měsíc užívám Nolicin. Užívám HA 2 roky, ale poslední dobou už několikrát špiním, MS se ale nedostaví, 7 denní pauza mě teprve čeká. Může to špinění být kvůli ATB? nikdy se mi spinění nedostavilo a nyní už zánět nemám.

Odpověď odborníka:

dobrý den, špinění může být k celkovému stavu organismu, může to být i vám v současné době nevyhovující antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: