Záněty močového měchýře, bolesti hýždí

Dobrý den, již přes rok trpím opakovanýmy záněty moč.měchýře.Takže mám pořád nasazovaná antib. Celou tu dobu mě trápí bolest (slabá) v zadku (ne konečníku) ale půlky. Bolí mě při zatlačení, nebo při prudkém dosedu, a ta bolest střílí do podbřišku. Začala jsem trpět nadýmáním, ale myslím si že je to ve spojitosti s užíváním antib. Začala jsem užívat přírodní léčbu a mám od lékaře ENTEROL. Také půl roku beru antikoncepci, nedělá mi zrovna dobře. Prakticky celý cyklus prošpiním. Po dobrání tohoto platíčka chci zkusit jinou. Může být příčina i zde? Mám 2 děti ve věku 9 a 2 roky. Loni jsem byla očkovaná také na rakovinu děl. čípku. Jiné problémy nemám, na stolici chodím každý den, obden. Trochu mám hemoroidy, ale už od prvního porodu.To je 9 let. Děkuji za odpověd. Martina

Odpověď odborníka:

Bolesti mohou mít příčinu ve střevě (zánět, hemorhoidy), v kostrči (stav po traumatu, posuny obratlů) - tyto příčiny by musel vyloučit odborník (proktolog, ortoped). Antikoncepci doporučuji vysadit, pokud již neplánujete další dítě, bylo by vhodné zavedení nitroděložního tělíska.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bolest | Od: Martin | 4.3.2010 13:13
mam uplne to same s tim zadkem tedka se zrovna lecim atb uz vas to preslo a jak??
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: