Zanety stredousi u 4lete holcicky

Dobry dem mam 4letou dcerku a neustale je nemocna ma caste anginy a zanety stredousi,ve dvou letech podstoupila odstraneni nosni mandle a ted ve ctryrech letech znovu,antibiotika uziva skoro kazdy mesic,ted po odstraneni nosni mandle ji delaly biopsii,v nemocnici me doporucily ockovani proti pneumokokum,za jak dlouho se po odstraneni nosni mandle muze dite ockovat a co by jste nam jeste poradila,nemocna je opravdu hodne a to do skolky nechodi a da se nak predejit zanetum stredniho ucha u deti dekuji moc JITKA.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování po odstarěnní nosní mandle bych doporučila cca po měsíci, dcerka by měla být v době očkování bez infektu. Doporučovala bych doplnit alergologické, imunologické vyšetření, dle vyšetření pak zvolit konkrétní postup. Zatím pravidelně dcerce dávejte probitika, doporučovala bych pravidelně do nosu dávat Vincentku, imunostilační léčbu bych volila až dle provedených vyšetření.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: