Zápach z úst

dobry den, trpím zápachem z ust, ktery se projevuje jiz chvilku po vycisteni zubu. jiz jsem navstivila zubare-vse v poradku. imunologa, tam take vse v poradku, gastroenterologa, tam mi byl zjisten jen nepatrny reflux a byly mi nasazeny leky, ale problem pretrvava. take mam po strance ORL opakovane pozitivni vytery na streptokoka sk.C a G. obcas hemofila. jiz jsem ale mela troje atb (florsamid, dalacin, megamox). dalsi mi jiz doktor predepsat nechce, jelikoz nemam zadne problemy-anginy, bolest v krku, cepy nic. jen ten zapach !!! a ostranit mandle tez nechce. muzete mi rici svuj pohled na vec, zda je pricina v tom streptokoku a co byste doporucili? popr. jaka ATB na tuto skupinu.je to desne obtezujici. moc dekuji za nazor a radu.

Odpověď odborníka:

Antibiotika nedoporučuji, pokud nemáte angíny či horečky. Doporučuji navštívit kvalitního imunologa a domluvit se na přípravě vakcíny z vašeho vlastního kmene. Po podávání vakcíny je naděje na "zbavení se" nosičství. Antibiotická léčba se v tomto případě nedoporučuje, protože se výskyt streptokoka vrací.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Články: Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Ischemickou chorobu dolních...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Články: Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Často se přeme, co vlastně...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin II. – Vyšetření a léčba
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Články: Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Nikotin je ve své čisté...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: