Zapáchající výtok

Dobrý den,3 měsíce mám zapáchající výtok,nejdříve mne lékař léčil na vaginální mykozu,jelikož mne pochva pálila a svědila,pálení a svědění ustalo,ale zapáchající výtok byl stále,lékař pro mne a pro partnera naordinoval Entizol .V průběhu léčby jsem začala menstruovat,což u mne znamená14 dní špinění,poté jsem léčbu dobrala.Výtok mám stále a stále zapáchá,bohužel to není jen můj subjektivní pocit,ale i partner mi řekl,že jsem cítit.Nyní mi lékař provedl kultivaci a ta byla v pořádku.Můj dotaz tedy zní:jestli nemůže být zánět ne v pochvě,ale někde výš,např. ve vaječníkách či v děloze,popř.jestli to není projev nádorového onemocnění/bolesti žádné nemám/,nebo jetli by to nemohlo souviset s tím,že jsem před 3měsíci změnila antikoncepci.Nyní užívám Yosefinne.Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Nádorový původ je vysoce nepravděpodobný stejně jako změna antikoncepce či zánět vaječníků,bylo by potřeba znovu zhotovit kultivaci včetně citlivosti, mikrobní obraz poševní a dále postupovat podle výsledku,do té doby můžete zkusit Rosalgin. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: