Zapáchající výtok po sexu

Dobrý den, potřebuju vaší radu. Skoro po každém sexu (většinou více krát za sebou) se mi další den objeví nažloutlý zapáchající výtok. Už jsem s tím byla 3x u gynekologa, pokaždé mi na to něco dal, zabralo to, ale pak se mi to zase po sexu objevilo znova. Dívala jsem se na internet a žádná pohlavní choroba to není ani gynekolog nic neříkal. Už sám nad tím kroutí hlavou a taky to sama nechápu. Říkal, že je to něco s moji vnitřní mikroflórou. Už opravdu nevím co mám dělat. Chci provozovat normální věci jako je sex a ne pokazdy čekat tohle. Zajímalo by mě jestli nevíte co by to mohla doopravdy být nebo jestli se tomu dá nějak zabránit (samozřejmě že hygienu jsem dodržovala i ten druhý stejně jako já dokonce i kondomy byly).

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zapáchající výtok je nejčastěji bakteriální vaginoza nebo mykoplasmata, oboje pohlavně přenosné jsou. Netuším, jak jste mohla vydedukovat, že to není pohlavní choroba, když se to pravidelně objevuje po pohlavním styku? Zkuste okyselit pH v pochvě (Hydro-femin, VitagynC, Feminella VagiC) jedno balení denně veečer, druhé 1-2x týdně. Používání kondomu se nprojeví absencí výtoku hned, ale cca za 2-3 měsíce. Byl už váš partner na vyšettření??

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chcete kvalitnější erekci? Skoncujte s tabákem
Články: Chcete kvalitnější erekci? Skoncujte s tabákem
Pokud hledáte důvod, proč...
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Plísně, alergikovo prokletí
Články: Plísně, alergikovo prokletí
Plísně patří mezi velmi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Cvičení Pilates může pomoci odstranit příčiny neplodnosti
Články: Cvičení Pilates může pomoci odstranit příčiny neplodnosti
Početí dítěte se může, ale...
Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Články: Spolehlivě rozpoznat zánět spojivek se vyplatí
Červené a suché oči...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x