Zápal plic

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné mít zápal plic bez kašle s teplotou 37,1. Mám velkou rýmu a tlak na hrudi. Bez žádného kašle.

Odpověď odborníka:

dobrý den. Je to dost nepravděpodobné. Zápal plic je většinou spojený buď s teplotou nebo dušností nebo kašlem - většinou jsou všechny tyto příznaky.

MUDr. Zdeněk Skácel
MUDr. Zdeněk Skácel

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: PNEUMO - HOST s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: