Zápal plic

Dobrý den, před měsícem jsem prodělala zápal plic. Měla jsem předepsána antibiotika. Včera mě začalo bolet v krku a rozbolela mě hlava. Kašel nemám. Občas mě však propíchne na hrudi. Při předešlém zápalu plic, jsem však žádnou bolest na hrudi nepocitovala. Mohu se zeptat, jestli je možná mít opět zápal plic ( po měsíci), zdali jsou toto jeho příznaky nebo zdali se jedná pouze o nachlazení a bolest hlavy s ním způsobenou. Děkuji Michaela

Odpověď odborníka:

Dobrý den,bohužel,bez vyšetření nelze dát spolehlivou odpověď.Vydejte se za svým praktickým lékařem.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: