Zapalena predkoska

Dobry den, Mam problem z mierne zapalenou predkoskou, pred 6 tyzdnami som mal chraneny pohlavny styk (kondom) o 5 dni po sexe sa zapalila predkoska pouzival som canesten (13 dni) priznaky sa takmer vytratily, navstivil som koznu ta mi povedala ze som prekonal mykozu a dala mi borovu vodu (2 krat denne oplachovat) mierny zapal tam ostal a vobec to nepomohlo, po 3 dnoch som mal pocit ze ma ta voda viac skodi a pocitoval som palenie tak som ju vysadil, navstivyl som urologa ten mi zobral vzorku mocu kde nasiel stopy krvi v moci a slaby vyskyt leukocitov nasadil biseptol na 5 dni po 2 tablety 2 krat denne identifikoval to ako slaby zapal mocovych ciest a mast lalugen na predkosku ak sa priznaky nezlepsie na predkozke treba sa obratit na koznu mi povedal, opat som navstivil koznu ta mi povedal ze to chvilu potrva doky sa koza zregeneruje po prekonanom zapale a dala mi na upokojenie mast ADVANTAN, lenze po prvom natreti som to vysadil lebo to iba viac drazdilo. V sucasnej dobe pocitijem miernu bolest v mieskoch po erekcii, pri ktorej sa zvysuje zapal predkosky a viac zacervena. Biseptol som dobral pred dvoma dnami. Prosim neviete co to moze byt ? Moze to byt pohlavna choroba ? Koho mam navstivit s tymto problemom urologa alebo dermatologa ? Kde si mozem dat spravit test na pohlavne choroby ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, méně je někdy více. Nemažte a neoplachujte ničím, pouze důsledně umývejte a samozřejmě musíte orgán držet v klidu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: