Zápěstí

Dobrý den, před týdnem jsem spadla na tu vystouplou kost u zápěstí,na rtg nic nenašli tam mi to zavázali obinadlem s tím že když mi to bude bolet i za týden mám přijít jinak chodit nemám..nateklé pořád hýbat mohu bolí to prý je to naražené ..nevím či tam mám jít tedy znovu když je to naražené udělají s tím něco ? nebyla by lepší ortéza nebo tak něco ? za jak dlouho by mělo být záěstí v pořádku ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Stav se jeví jako možná distorze, poškození vazů v zápěstí. Kontrola je na místě, obvykle se provede nové rtg vyšetření, protože lomná linie se může objevit až na pozdějším snímku. Na místě bude pravděpodobně sádrová dlažka Kontrola a nové vyšetření bych neodkládal.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: