Zapomená pilulka

Dobrý den, chtěla bych se vás ještě zeptat. Je možno být těhotná pokud jsem si zapomněla vzít jednu pilulku ve 3.týdnu a vzala jsem si ji až po 20ti hodinách a pak jsem pokrračovala tak jak normálně beru. Za měsíc jsem měla pak pohl.styk. Můžu být v tomhle případě těhotná ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže jste měla pohlavní styl až měsíc po opomenutí pilulky a mezitím jste antikoncepci užívala správně, těhotenství je vpodstatě (99,99999999...%) vyloučeno, neboť ochrana po zapomenuté pilulce, když se dál užívá antikoncepce podle návodu, nastupuje cca do týdne.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x