Zapomenutá antikoncepce

Beru antikoncepci lindynette a zapomněla si vzít poslední tabletu ve 3. Týdnu, s přítelem jsme od té doby (jsou to 3 dny) nic neměli, protože se bojím. Je nějaké riziko otěhotnění při nadcházejícím styku? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vynechte 7 dní na menstruaci a v další cyklu již budete chráněná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: