Zapomenutá antikoncepce

Chtěla bych se zeptat včera jsem si bohužel zapomněla vzít antikoncepci (3. Řada) (asumate)... Stalo se to ve středu a dnes (čtvrtek) jsem na to přišla až po cca 25 hodinach.... Hned jsem si vzala 2 prášky najednou jak to píší v pribalovem letáku.. Jen se vás chci zeptat zda bude mít tohle zpoždění vliv na účinnost antikoncepce nebo ne.... Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud se tak stalo až ve 3/3 časového schématu užívání antikoncepce a předtím jste užívala pravidelně, neočekávám snížení účinnosti antikoncepce.
S pozdravem,
MUDr. KLímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: