Zapomenuta antikoncepcni pilulka

Dobry den. Chtela by jsem se zeptat.. Beru druhy mesic anitkoncepci Novynette. Beru ji pravidelne vzdy vecer v 20:00.. Vcera odpoledne jsem mela pohlavni styk, pri kterem pritel ejakuloval do me..A ja si vecer pilulku zapomnela vzit. Vzala jsem si ji az po 13,5hod.. Je to pilulka z 2.tydne (11.pilulka z platicka). Chci se tedy zeptat jestli je riziko otehotneni velke a po jake dobe mohu mit opet pohlavni styk bez kondomu.. Dekuji

Odpověď odborníka:

Risiko gravidity pokud je prodlení delší než 12 hodin existuje použijte kondom po dobu 10 dní pokud by se nedostavovala menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: