Zapomenutá pilulka

Dobrý den, beru 3 roky antikoncepci Rhoyna. V sobotu jsem si zapomněla vzít prášek a zjistila jsem to až v neděli, proto jsem si vzala dva prášky najednou. Pátek poté jsme měli s přítelem sex bez jiné ochrany, ale neudělal se do mě. Je velké rziko otěhotnění? děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud uplynuto 6 dní risiko není velké, když by se nedostavily menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: