Zapomenutá pilulka

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci PRAMINO. Je to přez týden, co jsem zjistila že jsem zapomela vzit posledni bilou pilulku v platicku. A tak jsem prasek vynechala a pokracovala jsem s branim prasku svetle modre barvy. S pritelem jsem mela ted nechraneny sex a je to 8 dni od vynechani posledniho bileho prasku....chtela jsem se zeptat, hrozi nejake riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Riziko je opravdu minimální, pro jistotu si můžete udělat těhot. test /minim.položka, stojí kolem 50kč v lékárně/, ale je to opravdu pro jistotu, přesto bych ji volila. Hezký den..

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: