Zapomenutá pilulka

Dobrý den, již 3 roky beru hormonální antikoncepci Softine. V sobotu jsem si zapomněla vzít 8. tabletku z platíčka. Zjistila jsem to cca po sedmnácti hodinách v neděli odpoledne po sexu s přítelem. Ihned jsem si zapomenutý prášek vzala a večer jsem pokračovala v normálním užívání. Přítel se do mě neudělal, přesto mám strach, měla jsem plodné dny. Četla jsem si již o Postinoru, ale domnívám se, že to není vhodné, když užívám tradiční HA. Prosím poraďte, děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud byla prodleva delší než 12 hodin je gravidita možná Postinor je v takových případech nouzově možno užít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: