Zapomenutá pilulka

Dobrý den, již 5. rokem beru antikoncepci Mercilon a poprvé se stalo, že jsem zapomněla. Byl to 3. den po sedmidenní pauze, během této pauzy jsem měla 4. den pohlavní styk. Následující den jsem vzala 2 tablety najednou. Chci se zeptat na případné riziko těhotenství? A pokud je, kdy si mohu udělat těhotenský test tak, aby měl vypovídající hodnotu? Děkuji za opověď a přeji krásný den. S pozdravem Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko! Riziko otěhotnění zde existuje, i když je velmi malé. Těhotenský test je spolehlivě pozitivní asi tak týden od oplodnění, lékař umí z krve těhotenství diagnostikovat dříve a spolehlivěji.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Články: Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Nelíbí se lékařům vaše...
Myslete na svoji štítnou žlázu. Aspoň jeden týden v roce!
Články: Myslete na svoji štítnou žlázu. Aspoň jeden týden v roce!
Když je rozladěný a špatně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Články: Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Plané neštovice jsou vysoce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: