Zapomenutá pilulka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké je riziko otěhotnění když jsem vynechala 1 pilulku v prvním týdnu užívání. Plato ve kterém jsem vynechala pilulku jsem ale hned měla po dobrání tablet aktivních z minulého plata a tímhle jsem pokračovala.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, měla byste se ještě týden chránit další metodou. Vzhledem k tomu, že užíváte antikoncepci kontinuálně, riziko není příliš velké.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: