Zapomenutá pilulka

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat na jeden problém, který se mi stal. Již téměř 4 roky beru antikoncepční pilulky Minisiston, beru je vždy pravidelně ve 21h večer. V sobotu jsem si zapomněla pilulku vzít a ten večer jsem ještě měla s přítelem nechráněny sex.Další den,čili v neděli jsem si vzala pilulky 2 v pravidelnou dobu.Má otázka zní, jaká je pravděpodobnost, že jsem otěhotněla, když jsem začala pilulky brát v úterý (po menstruaci) a hned v sobotu tentýž týden jsem si zmiňovanou pilulku zapomněla vzít. Vím, že výpočty na ovulační dny jsou nepřesné, a proto si nejsem jistá. Mockrát děkuji za odpověď!!

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemyslím si,že byste měla být těhotná, v 1.týdnu je nejvyšší riziko.cca 7 dní bych použila i jinou metodu kontracepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x