Zapomenutá pilulka

Dobrý den, hormonální antikoncepci užívám přes 3 roky. Poprvé jsem zapomněla užít pilulku v 1. týdnu, užila jsem ji po 15hodinovém zpoždění, ale měla jsem pohlavní styk. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vynechání jedné pilulky je pravděpodobnost otěhotnění minimální. Pokud máte pochybnosti, udělejte si těhotenský test /pár desítek korun/ , lze jej koupit v lékárně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: