Zapomenutá pilulka

Dobrý den, před šesti dny jsem si zapoměla vzít pilulku v obvyklou dobu, proto jsem si ji vzala az 14 hodin poté a dál jsem pokračovala normálně dnes jsem mela na kalhotkách tmave hnedy vytok (zprvu jsem si myslela ze je to menstruace, ale nebyla)... Je to neco zavazneho nebo mohu byt v klidu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zapomenutá tabletka může být příčinou špinění a nemusíte se kvůli tomu znepokojovat. Co se týče spolehlivosti antikoncepce, podstatné je, kolikátou tabletku v řadě jste užila se zpožděním.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: