Zapomenutá pilulka

Ve druhém týdnu (přesně 14. prášek) jsem zapomněla užít pilulku. Brala jsem ji až další ráno spolu s další. Den před tím (když jsem brala 13. prášek) jsem měla nechráněný styk. Je na místě se obávat těhotenství? V příbalovém letáku to nijak tragicky nevidí. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Hned těhotná s největší pravděpodobností nebudete. Může být trochu špinění, záleží na HAK a na Vašem těle, nemusí se stát nic. Z tohoto styku se těhotenství obávat nemusíte, raději se chraňte po zbytek cyklu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: