Zapomenutá pilulka, bolest břicha

Dobrý den, mám takovou otázku, jelikož jsem zapoměla v prvním týdnu (po pauze) užít 4 antikoncepční pilulku, a měla jsem den před zapomenutí pohl.styk tak mám strach jestli je tam možnost otěhotnění, navíc k tomu 3dny po pohl. styku mě začal bolet pravý podbříšek.. DĚKUJI VÁM ZA ODPOVĚĎ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše je to shoda náhod. Otěhotnět můžete, šance je malá, ale je. Bolest v podbřišku s tím na 99% nesouvisí. pokud stále bolí, navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x