Zapomenuta pilulka h.antikoncepce

Dobry den,zapomnela jsem uzit pilulku Minisiston,vzpomnela jsem si az po 24h, kdy jsem brala druhy den dalsi v poradi-tu jsem uzila,v ten den jsem mela pohlavni styk, aniz bych vedela o sve chybe.po 36h mi u sve gynekolozky doporucili vzit vynechanou a pokracovat v beznem uzivani. Stalo se mi to pri 19 pilulce v cyklu. Chtela bych znat Vas nazor? Na gynekologii, kam chodim, me ujistovali, ze se nemusim bat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu se bát nemusíte, pro zvýšení vaší vnitřní jistoty si můžete udělat těhotenský test /minimální výdaj - 50kč/, ale věřím, že bude negativní. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: