Zapomenuta pilulka v 3. tydnu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je velka pravdepodobnost ze budu otehotna, kdyz jsem zapomněla 15. pilulku ( sidreta) a ten den jsem měla s přítelem styk. Na prasek jsem si vzpomnela az po 23 hodin a vzala si rovnou 2 ( i pro ten den). Antikoncepce uz beru 4 mesice. Mockrat dekuji. S pozdravem Tina.

Odpověď odborníka:

Gravidita se v tomto případě vyloučit nedá,procentuálně to není možno vyjádřit, pokud by se menses nedostavily udělejte si gravitest

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: