Zapomenutá pilulka v 3. týdnu

Dobrý den, beru antikoncepci Chloe rok a půl. Dnes jsem se přistihla, že jsem zapomenula pilulku v 3. týdnu, tedy 19. pilulku z cyklu. A vzala si ji následující den, což bylo po 15. hodinách od doby, kdy jsem ji měla správně brát. Rozhodla jsem se tedy podle letáčku doužívat platíčko aktivních tablet a začít novým. Je možné, že když budu mít dnes nechráněný styk, tak otěhotním?

Odpověď odborníka:

Možné to je, měla by jste připojit ještě ochranu kondomem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: