Zapomenutá pilulka ve druhém týdnu

Dobrý den, pročítala jsem si dotazy ostatních žen a dívek a vím, že můj dotaz bude podobný, ovšem v těchto situacích potřebuje asi každá z nás slyšet odpověď přímo na svůj dotaz, bez ohledu nato, je-li podobný jiným dotazům. Beru antikoncepci Katya a zapomněla jsem si vzít pilulku ve druhém týdnu, konkrétně jedenáctou pilulku. Vzala jsem si ji až druhý den, v době, kdy jsem si měla vzít další. Bohužel během dne předchozího, kdy jsem si nevzala pilulku, jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk. Dobrala jsem platíčko, momentálně mám sedmidenní pauzu, ale obvykle mám menstruaci od pátého dne pauzy, dnes je šestý den a zatím stále nic ani žádné bolesti. Mohu být těhotná? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V tom případě se skutečně gravidita nedá vyloučit,udělejte si gravitest,který je positivní 5-6 den po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: