Zapomenuta tableta ve 3. tydnu

Dobry den. Dva roky uzivam Marvelon. Vcera v 16:00 jsem si nevzala tabletu a vsimla jsem si toho teprve dneska vecer, kdy jsem mela brat tu dalsi. Tak jsem ted ve zmatku vzala dve najednou (tudiz za ten vcerejsek a za dnesek). Zitra je patek a mam v planu si vzit posledni tabletu co mi zbyla v platicku. Pak mam normalne 7denni pauzu po ktery zacnu uzivat zase dalsi platicko. Chci se zeptat, jestli po ty menstruaci budu jako obvykle chranena pred otehotnenim, jestli moje vcerejsi zapomenuti nebude mit za tyden na ochranu spatny vliv. Moc dekuju predem za pomoc

Odpověď odborníka:

Po proběhlé menstruaci budete chráněna jako obvykle. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: