Zapomenutá tabletka

Dobrý den, užívám antikoncepci Tri-minulet a v sobotu jsem zapoměla užít 15. tabletku a užila jsem ji až v neděli po 17 hodinách. Včera (čtvrtek) 6 dní po zapomenutí, jsem měla nechráněný sex (myslím tím bez kondomu či jiných ochr. pom.). Jak velké je riziko otěhotnění? Je nějaké? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění existuje i při pravidelném užívání antikoncepce. Přesto je však po 6 dnech od vynechání minimální. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: