Zapomenuta tabletka

Dobry den, beru antikoncepci Microgynom. Zapomnela jsme si vzit devatou tabletku na platicku. Vzala jsem si ji az dodatecne nasledujici den, kdyz jsem si brala novou, tudiz za 24 hodin. Na letacku se pise, ze pokud se jedna o druhy tyden, je pravdepodobnost otehotneni minimalni. Ale mela jsem pohlavni styk den pred zapomenutou tabletkou i den po zapomenuti, tj, 8 a 10 den. Je zde moznost, ze bych mohla byt tehotna? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Gravidita se spolehlivě vyloučit nedá dokončete plato a pokud by se menses nedostavila udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x