Zapomenuté pramino

Dobrý den, z důvodu plánované dovolené jsem si posunula menstruaci.Jenže jsem zapoměla vzít hned první tabletu,z nového plata,v sobotu a místo toho jsem jí vzala až naráz,s druhou tabletou,v neděli.Jaká je pravděpodobnost otěhotnění v následujícím týdnu?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko, nelze říci, jaká konkrétně je pravděpodobnost - každá žena ji má jinde. Klinické zkoušky se pro toto schéma neprováděly, proto opravdu není možné říci, co se stane. První týden je kritický, protože pokud nepřijde antikoncepční tableta, nastartují se v těle mechanismy, které pak vedou k ovulaci. Rozhodně dalších 7 dnů užívejte ještě další typ antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: