Zapomenuté stehy

Dobrý den,před skoro dvěma lety jsem byla na odstranění osmiček..Byly ještě schovány pod dásněmi takže mi je netrhaly..Operace proběhla v pořádku.. Potom jsem šla na vyndání stehů.. Zubař mi stehy vyndal a tak jsem šla domů.. Teď po dvou letech jsem si vzala zrcádko a podívala se do úst a všimla si,že mi na jedné straně zůstaly stehy.. Jeden mi připadá zarostlý do dásně a další jakoby do tváře..Celé dva roky mi to nedělalo žádný problém,ale chtěla jsem se zeptat jestli je nutné to řešit? Jestli ano,jak to bude zubař řešit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, toto je opravdu nepříjemná situace. Stehy mohou být špatně patrné při vyndavání, často zarostou do dásně. Dalším hojením se mohlo stát, že jsou opět viditelné. Doporučuji jejich vyndání. Zajděte k lékaři, nejde o nic těžkého. Pokud jsou zarostlé v dásni, použil bych povrchové anestetikum, aby vás vyndání nebolelo. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x