Zapomenutí

Dobrý den měla jsem pohl styk a ten den jsem si zapomněla vzít prášek...po 15h sem si ho rychle vzala tak doufám že ted nemůzu byt těhotná ... když si ted budu 5 dní brát prášky zase pravidelně mou mít nechráněný styk ? Děkuji za odpověd´

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na dosaženou antikoncepční účinnost by tento "kiks" neměl mít velký vliv. Přesto uděláte dobře (pro jistotu), když po zbytek stávajícího menstruačního cyklu použijete při sex.styku ještě dodatečnou ochranu -nejlépe kondom nebo chemickou antikoncepci (globule, k zakoupení v lékárně). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x