Zapomenutí antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette, dva dny po sobě jsem si zapomněla vzít pilulku, pokaždé jsem si ji ale vzala do 12 hodin od normálního užívání. Snižuje se tím nějak účinnost? Mám používat další ochranu týden nebo až do dalšího cyklu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud došlo 2x po sobě k opomenutí raději bych použil kondom do konce tohoto cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: