Zapomenutí pilulek

Dobry den, Ani ve snu by me nenapadlo ze jsem tak hloupá,ms jsem mela 16.10.Beru (Pramino21), nemela jsem recept na prasky a(21.10.jsem mela nasadit),ale doktorka mela dovolenou,tak jsem vynechala prvni tri pilulky, a zacla brat az ctvrtou, ale aby toho nebylo malo 24.10.mela jsem s pritelem styk a protrhl se nam kondom, a vse zustalo ve me,a opet jsem si v nedeli zapomnela vzit pilulku,a vzala jsem si ji misto rano jak jsem zvykla az v 20:00 vecer:-((((vim ze jsem vic nez hloupa) ted mam navic anginu a beru antibiotika Klabax,tak kdybych pripadne byla tehotna jestli to mimi neublizi,a jeslti si mam dojit na krevni odbery

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Šanci, že byste mohla být těhotná vidím jako malou, nicméně na 100% vyloučit případné těhotenství nelze. Užívání Klabaxu se pro nedostatek důkazů v těhotenství nedoporučuje, v takto časném stadiu těhotenství se ale uplatňuje pravidlo vše nebo nic, to znamená, že buď zůstane embryo nepoškozené nebo dojde k časnému potratu. Riziko, že byste porodila poškozené dítě vidím tedy jako velmi velmi malé.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: