Zapomenutí pilulky

Dobrý den.Beru antikoncepci Lindynette 20 vždy okolo půl deváté večer. V sobotu jsem s přítelem měla pohlavní styk večer, ale pilulku jsem si ten večer zapoměla vzít, vzala jsem si ji až druhý den v poledne. Chci se zeptat jaké je riziko, že bych mohla být těhotná. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, riziko je malé, záleží, jestli byla 1.fáze nebo končíte platíčko.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: