Zapomenutí pilulky ve 3. týdnu

dobrý den,chci se zeptat jestli je možné těhotenství když jsem zapomněla vzít pilulku ve 3. týdnu užívání..tím zapomněla myslím úplně zapomněla a všímla si toho až při kontrolování platíčka (2 dny po tom)....v sobotu jsem ji měla v neděli ne a v pondělí zase ano a všimla jsem si toho až v úterý kdy jsme také měli s přítelem styk..nevím jak je to možné prostě je toho na mě moc posledí dobou...děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo! 1 - Vynecháním tablety se účinnost antikoncepce snižuje, v tomto cyklu používejte ještě dodatečnou ochranu (kondom, spermicid atp). 2 - je velmi zvláštní, že jste vynechanou tabletu zjistila až za dva dny? berte tablety vždy ve stejný čas, např s večerním mytím zubů nebo s čuráním... Vždy stejně, každý den. Máte-li potíže se zapomínáním, berte placebo i ve dny, kdy HAK nemáte brát. 3 - přečtěte si občas nějakou knihu, srozumitelnosti Vašeho vyjádření by převelice prospěla trocha interpunkce.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x