Zapomenutí prvních dvou prášků antikoncepce

Dobrý den, beru ha Minisiston, a po týdnu užívání jsem zjistila, že jsem neužila první dva prášky po 7denní pauze... stalo se mi to poprvé... nechráněný pohl. Styk byl každý den s ejakulací do...jaká je možnost otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost gravidity existuje, procentuálně to není možno vyjádřit, pro jistotu do konce tohoto cyklu používejte kondom, pokud se nedostaví menses udělejte si gravitest,který je positivní již 5-6 den po případné koncepci Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: