Zapomenuti tablety

Dobrý den, užívám 2,5 roku antikoncepci Lunafen a v neděli večer (2. tydnu) jsem zapomněla tabletu a vzala jsem si ji součastně s pondělní, tedy v podělí večer a měla jsem v tento den pohlavní styk. Ovulace nebyla do mě. Jaké je riziko otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Pokud pauza mezi tabletami byla delší než 12 hodin,risiko gravidity existuje,procentuelně to není možno vyjádřit, můžete si udělat těhotenský test citlivé prokáží graviditu již 5-7 den po oplodnení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: