Zapomenutí užití poslední pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci Belara již 3 roky. V sobotu večer jsem si zapomněla vzít poslední prášek, vzpomněla jsem si na to dnes dopoledne, po cca 15 hodinách a hned si ho vzala. NAvíc jsem v sobotu ráno měla s přítelem pohlavní styk a on do mě vyvrcholil. Je riziko otěhotnění? Případně jak dál užívat atk? Udělat 7 dní pauzu nebo navázat hned dalším platíčkem? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jestliže to byl poslední prášek risiko by nemělo být veliké, pro jistotu udělejte 7 denní pausu během které by měly přijít menses a poté pokračujte v užívání příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x