Zarudlá přrdkožka

Dobrý den, mám zarudlou předkožku a dá se říct že i pálí při přetažení. Beru antibiotika na anginu. Tak jsem se chtěl zeptat jestli to není z toho, protože nic nedělám a je fakt, že jediné co piju je čaj a i tak toho přes den moc nevypiju.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zarudnutí předkožky může být způsobeno kvasinkou, při užívání antibiotik je to možné. Zkuste si koupit Canesten krém a aplikujte 2xd. Dále může být způsobeno zapařením pokud je předkožka vlhká, tak se dává Imazol krém pasta. Vždy je nutné po koupeli předkožku stáhnout a vysušit.

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: