Zarudlé ústí močové trubice a předkožka

Dobrý den, je to již několik týdnů, kdy jsem k Vám psal dotaz ohledně chlamydie trachomatis. Asi dva týdny zpátky jsem z ní byl úspěšně vyléčen. Bohužel, zhruba v půlce léčby (azythromicin na 6 týdnů) mi zničeho nic zarudlo ústí močové trubice a část předkožky. Z počátku pálila pouze předkožka, a to hlavně při masturbaci na sucho. Ústí močové trubice bylo pouze zarudlé. Navštívil jsem s tím dva doktory, jeden mi dal canesten, který nepomohl, druhý mi předepsal Triamcinolon, který pomohl částečně pouze na předkožku, která už bolí méně. Poslední asi tři dny mě začíná lehce pálit kolem zarudlého ústí močové trubice, navíc se červená skrvna začíná trochu rozšiřovat. Prosím o radu co dělat, už nevím ke komu zajít. Problémy s močením nemám, moč je v pořádku, pálení při močení se nevyskytuje, časté nutkání také ne. Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to zarudnutí v této fázi není nijak zásadní. Osobně bych na to nedával nic, nechal to v klidu zklidnit a vidělo by se dál. Velmi pravděpodobně to samo bez cílené léčby zmizí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: