Zarudlé varlata

Chtěl bych se zeptat viz. Obrázek. Byl jsem léčen na chlamydie, ale od vyléčení mě trápí potíže se zarudnutím varlat, pocit slabého pálení v tříslech, varlatech (není stále). Jednu chvíli mírné škubání v podbřišku a do toho při doteku varlat pocit, že jsou mírně nateklé (také penis) s horší citlivostí. Také jsem měl slabou ejakulaci. Spíš výtok. Byl jsem opakovaně na venerologii, dali mi mast Imazol, která vůbec nepomohla, a posléze mi řekli, že si toho nemám všímat, že to nic není. Byl jsem také na urologii, kde mi dělali nové testy na chlamydie, vyšetření prostaty, moč. měchýře, varlat, testy moče a vše negat. Moč mám stále žlutější, ať vypiji jakékoli množství tekutin a je mírně cítit močovinou což předtím nebylo. Poté mi řekli, že mám slabý chronický zánět prostaty, ale to údajně není nic vážného.

Odpověď odborníka:

Ty potíže, které popisujete nejsou urologické, musíte se poradit s kožním lékaře. Kůže musí být co nejméně podrážděná. Zkuste zásyp Aviril nebo Menalind.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Články: Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Pro a proti má každá léčba...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: