Zarudlý a zvrásněný žalud

Dobrý den, asi před 4 roky mi po styku s tehdejší přítelkyní žalud začal svědět, byl zarudlý a nešla mi stáhnout předkožka a měl jsem na žaludu sloupanou kůži, ona mi pak řekla, že trpí na mykozy, takže jí tehdy na mě přenesla, ale od té doby žádné problémy nemám, jen ten zarudlý a zvrásněný žalud, ale právě nevím, jestli jsem ho měl zarudlý i před stykem s ní. Takže by mě zajímalo, jestli tu mykozu mohu mít pořád (sama od sebe nezmizí). Tehdy jsem to trochu mazal canestenem, ale když jsem neměl žádné svědění a pálení, tak jsem přestal a ani lékaře jsem nenavštívil. Chtěl bych se zeptat jestli je tedy takový žalud normální nebo se pořád jedná o nějakou tu mykozu (kvasinkovou infekci), která když se jednou objeví, tak sama nezmizí. Jak říkám, nyní netrpím žádným svěděním, pálením a to ani při močení. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle zaslaného obrázku je vše v nejlepším pořádku. Žádné známky zánětu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Kolika? Bolest způsobená kameny ve žlučníku i močových cestách
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co je vlastně revmatoidní artritida
Články: Co je vlastně revmatoidní artritida
Mnoho lidí se domnívá, že...
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Chraňte své dítě před nebezpečným zánětem mozkových blan
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: